Champions League: Όλα τα βλέμματα στο Λονδίνο

Γιώργος Μάντζιος01 Οκτωβρίου 2024

Με 9 αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και με το μεγάλο παιχνίδι να διεξάγεται στο Λονδίνο, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Αρτέτα παραμένει αήττητη ως τώρα στην σεζόν (5-3-0) και ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Όντεγκααρντ και Μερίνο. Από την άλλη, ο Λουίς Ενρίκε φέρεται να είχε καυγά με τον Ντεμπελέ, αφήνοντας τον Γάλλο εξτρέμ εκτός αποστολής. Ωστόσο, επιστρέφει από τιμωρία ο γκολκίπερ, Ντοναρούμα.

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται στην Αυστρία, τη... νεοφώτιστη, αλλά επικίνδυνη Μπρεστ, με τη γαλλική ομάδα να δυσκολεύεται αρκετά στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της, ενώ την ίδια ώρα (19:45) η Στουτγάρδη, που εντυπωσίασε παρά την ήττα από την Ρεάλ στη Μαδρίτη, φιλοξενεί την Σπάρτα Πράγας.

Στα βραδινά παιχνίδια (22:00), η Μπαρτσελόνα γεμάτη και πάλι από απουσίες (Τερ Στέγκεν, Όλμο, Γκάβι, Γκαρθία, Φερμίν Λόπεθ) φιλοξενεί την Γιουνγκ Μπόις, η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο ελβετικό πρωτάθλημα (μόλις 1 νίκη σε 8 αγώνες). Με καλή ψυχολογία η φορμαρισμένη Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Σέλτικ, με τους Σκωτσέζους να μην έχουν κερδίσει ποτέ επί γερμανικού εδάφους (0-2-8).


Κυρίαρχες στα πρωταθλήματα τους Αϊντχόφεν και Σπόρτινγκ, συγκρούονται επί ολλανδικού εδάφους, έχοντας ωστόσο από μια καλή απουσία στην επίθεση τους. Ο εξτρέμ Λοσάνο θα λείψει από την PSV, ο εξτρέμ Πέδρο Γκονσάλβες θα λείψει από τους Πορτογάλους.


Χωρίς τους Ρόντρι και Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπρατισλάβα για να αντιμετωπίσει την Σλόβαν, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να τρέχει ένα σερί 31 αγώνων αήττητη (23-8-0).

Με αρνητική παράδοση η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μίλαν, αφού μετράει μόλις 1 νίκη απέναντι σε ιταλικές ομάδες. Με ενοχλήσεις μπήκε στην αποστολή ο φορ Μοράτα για τους «ροσονέρι».

Τέλος, η Ίντερ φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, με την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης να μετράει ένα εντός έδρας αήττητο σερί 9 αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ (7-2-0).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.