Τσαμούρης: «Σε πολύ καλό επίπεδο ο Μακεδονικός»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023


Ο Κώστας Τσαμούρης εντάχθηκε κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο στον Μακεδονικό. Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα παιχνίδια Πρωταθλήματος, ενώ έπαιξε και στον αγώνα Κυπέλλου.

 Ο Ελληνας στόπερ σε δηλώσεις του στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Μακεδονικό, το ματς με την ΑΕΛ αλλά και τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της SL2, σημείωσε: «Αν και δεν είμαι αρκετό καιρό στην ομάδα, τα πράγματα λειτουργούν εξαιρετικά και το κλίμα μεταξύ των παικτών και της διοίκησης είναι άκρως επαγγελματικό. Σε σχέση με πολλές ομάδες της κατηγορίας είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο», είπε και συνέχισε:

 «Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών και να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία γιατί η ομάδα προσπαθεί να παίξει όμορφο στρωτό ποδόσφαιρο και έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε και ίσως και λίγο άτυχοι. Οσον αναφορά το ματς με την ΑΕΛ, είναι δύσκολο και απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, αλλά θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Από τον Μακεδονικό στον ΑΟ Πυλίου

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοίνωσε την παραχώρηση του τερματοφύλακα Στέλιου Καζέλη στον ΑΟ Πυλίου Κω, για την σεζόν 2023/24. Ο 21 ετών ικανότατος τερματοφύλακας επέστρεψε πλήρως από τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας ανδρών των «πρασίνων» , καθώς και τις προπονήσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά από τον επιτυχημένο δανεισμό του πέρυσι στον Αγροτικό Αστέρα, επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (3ος όμιλος), για λογαριασμό του ΑΟ Πυλίου Κω, σε έναν όμιλο που θα του προσφέρει πολλές παραστάσεις και εμπειρίες προκειμένου να προετοιμαστεί για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.