Τσαλουχίδης: «Προβάδισμα λόγω Τούμπας ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, τη μάχη της Τούμπας και τον φετινό πρωταθλητή, Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε στο metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τον Ολυμπιακό και την πρόκριση: «Ο Ολυμπιακός παίζει μια τακτική ανάλογη με της Ισπανίας. Παίζει ψηλά, πιέζει και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Είναι πιο ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ. Υπήρχε μια απαξίωση για πολλούς και πολλά. Ανέστησε την ομάδα και ας μην ξεχνάμε ότι έχει ένα φορ που είναι αποτελεσματικός».

Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες έχουν ποιότητα και θα εξαρτηθούν πολλά από το σε τι μέρα θα βρεθούν. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ λόγω της Τούμπας και της παρουσίας του κόσμου. Χρειάζονται και οι δυο το παιχνίδι, είναι οριακό το πρωτάθλημα. Είναι παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν». 

Για τη μάχη του τίτλου: «Πιστεύω μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν θα ξέρουμε τον πρωταθλητή. Αυτό μας δείχνει ότι κάτι αλλάζει και ότι οι ομάδες μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.