Τσαλουχίδης: «Ο καλός ΠΑΟΚ θα περάσει - Μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι ο Καμαρά»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώτης Τσαλουχίδης, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για την εξέλιξη της σημερινής ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μάλμε, στην Τούμπα (13/08, 20:30, Metropolis 95.5). Μεταξύ των όσων σχολίασε, στάθηκε και στο ντεμπούτο του Καμαρά στην αρχική ενδεκάδα, σε συνδυασμό με τον Οζντόεφ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 για τη ρεβάνς με τη Σουηδική ομάδα: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα γιατί έχει αλλάξει σελίδα εδώ και πολλά χρόνια. Έχει καταφέρει πολλά πράγματα σε υψηλό επίπεδο, και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κόνφερενς. Αυτό δείχνει μια δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια.

Είναι σημαντικό που είναι ο ίδιος προπονητής, είναι δικό του το έργο. Πέρυσι το καλοκαίρι πολλοί αμφισβητούσαν αν μπορούσε να πετύχει κάτι και μετά πήρε δίκαια και το πρωτάθλημα. Με τη Μάλμε είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Από το κέντρο και μπροστά έχουμε δυνατότητες αλλά είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο αδρανής στα στημένα και δέχθηκε τα γκολ. Ενώ η Μάλμε αμυντικά δεν είναι τόσο δυνατή. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή, ο καλός ΠΑΟΚ θα περάσει. Αν έχει υπομονή μέχρι το τέλος, σκοράρει και πάντα.

Βλέπω και εύχομαι νίκη του ΠΑΟΚ, ήταν τιμή που πέρασα και εγώ από την ομάδα τις δύσκολες εποχές του Βουλινού. Έχει αλλάξει σελίδα πλέον η ομάδα και την υπολογίζει κάθε αντίπαλος. Η ομάδα είναι διαχείριση και για αυτή είναι η επιτυχία του ΠΑΟΚ»

Παράλληλα, σχολίασε και την επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινήσει με Μαντί Καμαρά και Μαγκομέντ Οζντόεφ: «Εμένα πάντα μου άρεσε, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να ηρεμήσει την ομάδα και να αλλάξει παιχνίδι. Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, πάντα χρειάζονται τέτοιοι παίκτες σε μια ομάδα. Από την άλλη και ο Οζντόεφ είναι σταθερός, και ας μην είναι ο «τεράστιος». Η απόδοση του είναι πάντα σταθερή και για αυτό υπάρχει αυτή η ισορροπία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.