Τσαλουχίδης: «Πρέπει να προσεχθεί ο Κωνσταντέλιας»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός, Γιώτης Τσαλουχίδης, και μίλησε για τους Φορτούνη και Κωνσταντέλια αλλά και το πρόβλημα της Εθνικής με την ποδοσφαιρική στέγη που της λείπει.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Σίγουρα είναι τεράστιο ζήτημα να μην έχει η Εθνική γήπεδο να αγωνιστεί, είμαστε μια χώρα που διαπρέπουμε σε συλλογικό επίπεδο αλλά τέτοια προβλήματα υπάρχουν. Τα καλύτερα γήπεδα που έχουμε είναι η Opap Arena και το Καραϊσκάκης, εκεί θα μπορούν να γίνουν τα παιχνίδια της Εθνικής. Πρέπει να προσπερνιούνται οι διαφωνίες όταν υπάρχουν εθνικά ζητήματα και είναι άσχημο να ακούγεται έξω πως η Εθνική ομάδα δεν έχει ποδοσφαιρική στέγη και αθλητικό κέντρο. 

Αυτοί οι παίκτες που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ πως θα φανούν αν έρθουν να παίξουν σε τέτοια γήπεδα, παίζουν όλα ρόλο. Για κάποια χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό δείξαμε σταθερότητα και δεν μπορέσαμε να τη διατηρήσουμε. Είχαμε πάρα πολύ καλή φουρνιά παικτών, αν δεν το έχεις δεν μπορείς να πετύχεις. Πρέπει να έχεις μια καλή και στιβαρή διοίκηση». τόνισε αρχικά.

Για τους Κωνσταντέλια και Φορτούνη: «Πρέπει να προβληματιστούμε γιατί οι καλύτεροι παίκτες έχουν τέτοια αντιμετώπιση, όπως ο Κωνσταντέλιας που είναι τεράστιο ταλέντο και πρέπει να προσεχθεί, έχει φαντασία που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και ο Φορτούνης που είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του όταν χρειαστεί και δεν κλήθηκε. Έγινε και αυτό με τις πληρωμές, έγινε σε λάθος τάιμινγκ, έπρεπε να παίξουν τα παιχνίδια και μετά να γίνει γνωστό».

Για τον Πογιέτ: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τον Πογιέτ, έκανε τη δήλωση που έκανε γιατί έχει δύσκολο παιχνίδι με τη Γαλλία μπροστά του. Για μένα πρέπει να το πας μέχρι τέλους, από τη στιγμή που ξεκινάς με κάποιον. Όποιος και να είναι προπονητής, πιστεύω θα περάσει στα τελικά του Euro η Εθνική μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.