Τσαλόφ: «Τρελοί οι φίλοι του ΠΑΟΚ - Θέλω να σκοράρω συνέχεια»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Την πρώτη του γνωριμία με τους φίλους του ΠΑΟΚ έκανε ο Φιόντορ Τσάλοφ με τον Ρώσσο επιθετικό να μιλάει στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, συστήνοντας τον εαυτό του υπογραμμίζοντας παράλληλα «Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ. Είμαι επιθετικός και θέλω να σκοράρω συνέχεια. Για μένα όμως είναι σημαντικό να κερδίσουμε κάτι. Τίτλους και τρόπαια. Επίσης, γνωρίζω ότι τώρα είναι μία σημαντική στιγμή για την ομάδα και θα βάλω και εγώ τα δυνατά μου να παίξουμε στο Champions League».

Για το πως ήρθε στον Δικέφαλο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Άκουσα πολλά καλά πράγματα για τον σύλλογο. Πριν τη μεταγραφή μίλησα με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, τον οποίο γνωρίζω καθώς παίζαμε μαζί στην Εθνική ομάδα αλλά και στο ρωσικό πρωτάθλημα. Άκουσα πολλά για την πόλη, για τους φιλάθλους, για το κλαμπ».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Γνωρίζω τον Μαγκομέντ. Εδώ ζουν πολλοί Ρώσοι και μου έστειλαν πολλά μηνύματα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι επίσης πολύ τρελοί. Δεν ξέρω πως να το πω, έχουν μία ωραία τρέλα. Όλοι με στηρίζουν, οπότε πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα...».

Ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους Δικεφάλου , τονίζοντας : «Είμαι πλέον εδώ και θα βάλω τα δυνατά μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.