Τσάλοφ: «Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν σαν ταινία, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο»

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Μαρτίου 2025

«Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν σαν ταινία, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το επικό διπλό του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά, Φέντορ Τσάλοφ.

«Ήταν πραγματικά τρελό παιχνίδι. Ήταν ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν σαν ταινία. Όταν χάνεις με 2-0 και κερδίζεις με 2-3 δεν μπορείς παρά να μην είσαι χαρούμενος.

Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον και την τελική μας θέση στην κατάταξη. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας.

Παλεύουμε έως το τέλος. Είναι μια νίκη που μας ενισχύει τη ψυχολογία. Πάνω σε αυτό να χτίσουμε και να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε