Τσάλοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Φίοντορ Τσάλοφ, μίλησε στην κάμερα της Nova για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (20/10, 20:30, Live Metrosport.gr - Metropolis 95.5), το πως νιώθει ο ίδιος αλλά και την τραγική απώλεια του Μπάλντοκ.

Για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είναι μια μεγάλη τραγωδία, τόσο για την οικογένεια του Τζορτζ, όσο και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το μόνο που θέλω να πω, είναι να μείνουν δυνατοί…».

Για τη διακοπή: «Προπονηθήκαμε αρκετά και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τους οπαδούς μας. Θέλουμε να δώσουμε το 100%, γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε κερδίσει στο καινούργιο τους γήπεδο και θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Για το πως νιώθει ο ίδιος, κι αν έχει προσαρμοστεί: «Όλα είναι μια χαρά εδώ. Κάναμε πολύ καλή και σκληρή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Νιώθω πάρα πολύ καλά, έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω δυνατός κι ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο».

Για το πως προσεγγίζει ο ίδιος τα ντέρμπι, με αφορμή το αποψινό με την ΑΕΚ: «Δεν κάνω κάτι ξεχωριστό πριν τα ντέρμπι, θεωρώ ότι είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Σίγουρα θα υπάρχει μια δυνατή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η οποία θα είναι και εναντίον μας φυσικά. Είμαστε καλά, έχουμε δουλέψει και το κύριο σημείο είναι να παραμείνουμε όλοι μαζί, να παλέψουμε όλοι στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας».

Για την ΑΕΚ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολύ ένταση στο παιχνίδι της κι αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να βρούμε λύσεις στην πίεση τους κι από εκεί και πέρα να ψάξουμε τις ευκαιρίες μας και να βρούμε ένα γκολ πρώτοι, αυτό θα είναι το σημείο κλειδί. Από εκεί και πέρα, όπως είπα, είναι σημαντικό να είμαστε συμπαγείς, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.