Τσαϊριδης: «Οι ζωές μας κινδυνεύουν, δεν θέλουν να πηγαίνουμε στα γήπεδα»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Για τα επεισόδια στα γήπεδα, την παρουσία αστυνομίας στα γήπεδα και τον τραυματισμό αστυνομικού μίλησε ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τσαϊριδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Η κατάσταση του αστυνομικού είναι δύσκολη. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει νικητής. Φταίει για όλα η αστυνομία όχι οι παράγοντες για όσα συμβαίνουν. Βγάζουν μια ανακοίνωση που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία. Αντί να αναρωτηθούμε για το ποιοι και πως έφτασαν στο σημείο αυτό. Εκείνοι δε δίνουν τα εισιτήρια; Δεν ξέρουν που τα δίνουν; Θέατρο του παραλόγου. 

Δεν μπήκαμε στην αστυνομία για να παρέχουμε ασφάλεια σε ιδιωτικές εταιρείες. Γιατί να δίνεται άλλοθι από το κράτος στους παράγοντες; Εμείς ζητάμε να βρισκόμαστε πέριξ των γηπέδων επικουρικά, όχι να είμαστε δίπλα από τους πάγκους, να συνοδεύουμε αθλητές και να είμαι μπροστά στις θύρες. Αφού φταίει η αστυνομία για όλα, γιατί ζητάνε αστυνομία; Εμείς λέμε να μην πάμε στο γήπεδο. Θέλουν να πηγαίνουν στα γήπεδα ως εξιλαστήρια θύματα. Θα πρέπει να ασχοληθούμε και για τους ηθικούς αυτουργούς. 

Στο εξωτερικό τους παρέχει το κράτος υπηρεσία προστασίας; Πώς προστατεύεται το προϊόν; Πώς γίνεται οι ίδιοι οπαδοί να μην κάνουν επεισόδια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια; Υπάρχει κάτι που γίνεται για να σταματήσει το πανηγύρι αυτό στα γήπεδα; Οι ζωές μας κινδυνεύουν, δεν θέλουν να πηγαίνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.