Τσαϊρίδης: «30 δικογραφίες έχουν γίνει για οπαδική βία εκτός γηπέδων και 3 μόνο εντός αυτών»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης να μιλάει για τα νέα μέτρα τάξης που επιβάλλονται στους αγώνες του πρωταθλήματος της Superleague 1 με στόχο την εξάλειψη της οπαδικής βίας, σημειώνοντας πως είναι αστυνομικοί και όχι σεκιούριτι.

Αρχικά ανέφερε: «Τα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν είναι σαν να πετάμε τη μπάλα στην κερκίδα. 30 δικογραφίες έχουν γίνει για οπαδική βία εκτός γηπέδων και 3 μόνο εντός αυτών. Τους συνδέσμους τους έχουν κλείσει τα τελευταία χρόνια 20 φορές».

Προσθέτοντας: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο η αυστηροποίηση των ποινών, αλλά και το να βγαίνουν γρήγορα οι αποφάσεις για την οπαδική βία και όχι να κρατάει καιρό η διαδικασία αυτή. Εμείς προτείνουμε να επανέλθει ο νόμος Ορφανού και αν χρειάζεται να γίνουν οι όποιες παρεμβάσεις χρειάζονται

Για το αν έχουν λάβει το ποσοστό το οποίο τους αναλογεί  από το 2003 από τα τηλεοπτικά συμβόλαια και τα ποσοστά των εισιτηρίων, ανέφερε: «Δεν έχουμε λάβει αυτά τα χρήματα εδώ και χρόνια. Δεν είμαστε σεκιούριτι, είμαστε αστυνομικοί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.