Τρομερός Άντονι Ντέιβις στη βραδιά του Πάου Γκασόλ στο Λ.Α.

Metrosport Team08 Μαρτίου 2023

Ενδιαφέροντα παιχνίδια, ξεχωριστά γεγονότα και κάποιες μεγάλες επιδόσεις είχε το πρόγραμμα της ημέρας στο ΝΒΑ. Ίσως το πιο σημαντικό ήταν η τελετή απόσυρσης της φανέλας του Πάου Γκασόλ από τους Λέικερς, δίπλα σε αυτήν του φίλου του, αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Ισπανός συγκίνησε μιλώντας για τον Mamba: «Δεν μπορώ να μην μιλήσω για το πρόσωπο που δεν βλέπω. Τον αδελφό που με ώθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Μου λείπει ο Κόμπι πάρα πολύ, όπως σε όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να είμαι δίπλα στην οικογένειά του. Τον αγαπάω και ελπίζω να ήταν εδώ. Θα ήταν περήφανος και ξέρω ότι ανυπομονούσε να είναι εδώ. Σε αγαπάω αδελφέ μου» είπε ο Πάου Γκασόλ και συνέχισε: «Είναι ένας απίστευτος οργανισμός οι Λέικερς. Σε σπρώχνουν να γίνουν ο καλύτερος που μπορείς, έχουν την Mamba Mentality. Ο Κόμπι με υποδέχθηκε και μου είπε, "πάμε να κερδίσουμε ένα δαχτυλίδι". Και εγώ είπα ότι... ''μέσα"».

Αυτήν την ξεχωριστή περίσταση δεν χάλασε η ομάδα των Λέικερς που έφτασε σε μία μεγάλη νίκη επί των Γκρίζλις με 112-103, με κυρίαρχο τον Άντονι Ντέιβις που είχε 30 πόντους και 22 ριμπάουντ.

Παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έκαναν τη δουλειά στο Ορλάντο. Ο Κρις Μίντλετον ανέλαβε δράση και με 24 πόντους και 11 ασίστ οδήγησε τα «ελάφια» στη νίκη επί των Μάτζικ με 134-123.

Ματσάρα έγινε στο Ντάλας όπου οι Μάβερικς νίκησαν τους Τζαζ με 120-116. Ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 33 πόντους, έξι ριμπάουντ και οχτώ ασίστ για τους νικητές ενώ 33 πόντους είχε από την άλλη πλευρά και ο Λάουρι Μάρκανεν.

Κυρίαρχος ο Τζόελ Εμπίντ με 39 πόντους και επτά ριμπάουντ, έκανε πιο εύκολη τη δουλειά των Σίξερς στη Μινεσότα και άνοιξε τον δρόμο προς το 117-94.

Ο Στεφ Κάρι είναι και πάλι εδώ, έβαλε 40 αλλά δεν αρκούσαν για τους Ουόριορς που έχασαν από τους Θάντερ του εκπληκτικού Τζος Γκίντεϊ (17π, 11ρ, 17ασ.) με 137-128.

Ο παλιός, καλός Γκόρντον Χέιγουρντ εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη και έχοντας 23 πόντους, εννιά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ, οδήγησε τους Χόρνετς σε μία μάλλον απρόσμενη εκτός έδρας νίκη επί των Νικς.

Οι Ουίζαρντς πέρασαν δύσκολα από το Ντιτρόιτ με 119-117 και ο Μπράντλεϊ Μπιλ φρόντισε γι’ αυτό με 32 πόντους, επτά ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Ο Μίκαλ Μπρίτζες με 30 πόντους πρωταγωνίστησε στη νίκη των Νετς επί των αδύναμων Ρόκετς με 118-96.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.