Τρολάρισμα Παυλόπουλου σε Οικονόμου: «Θα πέσει κλάμα στο ΟΑΚΑ»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών της Basket League ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο τίτλος πλέον θα κριθεί στο ΟΑΚΑ αύριο Παρασκευή (14/6) με τον Άκη Παυλόπουλο να τρολάρει τον Δημήτρη Οικονόμου στον «αέρα» του ΣΚΑΪ λέγοντάς του πως θα… πέσει πολύ κλάμα!

Ο χθεσινός 4ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ αποτέλεσε αντικείμενο… τρολαρίσματος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τον Άκη Παυλόπουλο να πικάρει τον Δημήτρη Οικονόμου για το τελικό αποτέλεσμα:

«Έλα που σε περίμενα...Ήθελα να σε δω σήμερα. Ξεχωριστά σήμερα. Είχα μια αγωνία, κατάλαβες; Μια λαχτάρα...», είπε ο Άκης Παυλόπουλος στον συμπαρουσιαστή του, που του απάντησε:

«Γιατί κουνιέσαι, τι έχεις πάθει; Τί είναι αυτές οι γελοιότητες».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

  • · Οικονόμου: Την Παρασκευή που μας έρχεται είναι ο τελικός των τελικών. Κι επειδή μέσα στο ΟΑΚΑ εμείς έχουμε μάθει να κερδίζουμε...
  • · Παυλόπουλος: Ποιος, εσείς;
  • · Οικονόμου: Ναι εμείς... Το 1-0 που έγινε; Έγινε πουθενά αλλού;
  • · Παυλόπουλος: Το 2-2 που έγινε;
  • · Οικονόμου: Χθες έγινε το 2-2, δεν κερδίσατε! Ισοφαρίσατε χθες!
  • · Παυλόπουλος: Αν από το 0-2 πας σε 3-2 και χάσεις, αυτό δεν θα είναι... Θα είναι... καταλαβαίνεις, δεν θέλω να το πω πρωί πρωί... Είμαστε και στην τηλεόραση...
  • · Οικονόμου: Την Παρασκευή κλαίνε... Μην βιάζεσαι, θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή. Μην παίρνει πολύ θάρρος. Την Παρασκευή θα κάνουμε τους λογαριασμούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.