Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος οδηγός

Παναγιώτα Απέργη14 Σεπτεμβρίου 2024

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών ο 46χρονος που το πρωί της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε ένα ζευγάρι που περπατούσε με τον ανήλικο παιδί του στη Θέρμη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε εκ νέου ότι δεν γνώριζε την επικινδυνότητα της στροφής και του δρόμου όπου έγινε η σοκαριστική παράσυρση, σημειώνοντας ότι είχε πιει μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο, πριν πάει για ψώνια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος  έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, ενώ τέσσερις στις πέντε φορές του αφαιρέθηκε προσωρινά η άδεια ικανότητας οδήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη μητέρα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλέον νεκρό. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, όπως και ο 37χρονος σύζυγός της, ενώ το ανήλικο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου ζωής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.