Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Άλλες 5 φορές συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ο 46χρονος

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Παλιός γνώριμος των αρχών για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης φέρεται να είναι ο 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την παράσυρση ενός ζευγαριού και του παιδιού τους, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος οδηγός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (14/9) ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, αφότου ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος τα τελευταία χρόνια, έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, ενώ τέσσερις στις πέντε φορές του αφαιρέθηκε προσωρινά η άδεια ικανότητας οδήγησης.

Μάλιστα, στο τελευταίο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ο 46χρονος φέρεται να είχε καταναλώσεις αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l.

Στο μεταξύ, η 34χρονη μητέρα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλέον νεκρό. 

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, όπως και ο 37χρονος σύζυγός της, ενώ το ανήλικο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου ζωής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.