Τροχαίο με βυτιοφόρο: Κατεδαφίζεται η γέφυρα μετά την πυρκαγιά

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Πάτρα, από το κόμβο Λουτρακίου μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/6).

Σύμφωνα με την Τροχαία, η Εθνική Οδός θα παραμείνει κλειστή στο σημείο της ανατροπής, ενώ εκτός κυκλοφορίας έχει τεθεί και η παλαιά Εθνική Οδός, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, με την κυκλοφορία να γίνεται μέσω της βυθιζόμενης γέφυρας για όσα οχήματα κατευθύνονται προς Κόρινθο.

Παράλληλα, λόγω των αυριανών εκλογών, θα ισχύει αμφιδρόμηση της Νέας Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα και, μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται η ολοκλήρωση της κατεδάφισης.

Την ίδια ώρα, από νωρίς ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας πάνω από την Εθνική Οδό που υπέστη ζημιές από την πυρκαγιά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε από τη φωτιά.

Μάλιστα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα που πραγματοποίησαν διαβροχή και ρίψεις ειδικού κατασβεστικού υγρού.


Δεν υπήρξε εμπλοκή έτερου οχήματος 

Όπως τόνισε η Πυροσβεστική, στο ατύχημα, δεν υπήρξε εμπλοκή έτερου οχήματος, με τον οδηγό του βυτιοφόρου να απεγκλωβίζεται σώος και χωρίς εγκαύματα, φέροντας μερικά χτυπήματα λόγω της ανατροπής.

Λόγω της γρήγορης επέκτασης της φωτιάς, που επεκτάθηκε και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου, εστάλη μήνυμα από το 112 αργά προς όσους βρίσκονταν στην περιοχή της Αθηνών-Κορίνθου όπου το βυτιοφόρο ανετράπη.

Παράλληλα, τα διόδια στο Καλαμάκι έκλεισαν και ίσχυσε εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στη Γέφυρα Κόμβου Λουτρακίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. 

Ακόμη, διεκόπη η κυκλοφορία και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων και στο ύψος που βρίσκονται τα διόδια Ελευσίνας, προκαλώντας ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.