Τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς: Εκτός κινδύνου τα δύο 3χρονα κοριτσάκια και οι γονείς τους

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους νοσηλεύονται τα δύο τρίχρονα κοριτσάκια, η 44χρονη και ο 38χρονος που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες (25/8) στο 28ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης-Πετριτσίου, στο ύψος της Νέας Σάντας Κιλκίς και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 55χρονου.

To αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος και κατευθυνόταν προς το Κιλκίς συγκρούστηκε μετωπικά λίγο πριν τις 17:00 με άλλο Ι.Χ. που επέβαινε μία οικογένεια, με οδηγό μία 44χρονη. 

Στο όχημα επέβαιναν τα παιδάκια και ο 38χρονος και όλοι τραυματίστηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση.

Ανακοίνωση για το τροχαίο δυστύχημα εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Η ανακοίνωση

«Χθες (25 Αυγούστου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού και τον τραυματισμό της 44χρονης οδηγού, καθώς και ενός 38χρονου ημεδαπού και δύο ανήλικων ημεδαπών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.