Τρίπτυχο πωλήσεις, ανανεώσεις, μεταγραφές στον Άρη

Γιώργος Μάντζιος09 Ιουνίου 2024

Το γεγονός πως η ομάδα δε μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση δίνει κάποιο χρονικό περιθώριο στους επιτελείς της, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ανοιχτά θέματα στην ατζέντα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να «κλειδώσει» το που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (σ.σ σε ποια χώρα του εξωτερικού), ένα κομβικό ζήτημα που πέρυσι ταλαιπώρησε την ομάδα, που τελικά έμεινε για προπονήσεις μόνο εντός των τειχών. Οι διοικούντες έχουν έρθει σε επαφή με προπονητικά κέντρα και σε συνεργασία με τον Άκη Μάντζιο αναμένεται να επιλέξουν σύντομα το ιδανικότερο.

Η άφιξη Μορόν κρίνει πολλά…

Από εκεί και πέρα το βασικότερο κομμάτι που αφορά την επόμενη σεζόν είναι η υπόθεση του Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός συνεχίζει για λίγες ημέρες ακόμη τις διακοπές του στην Κόστα Ρίκα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην πατρίδα του όπου θα έχει μια πρώτη συζήτηση με τους εκπροσώπους του. Οι τελευταίοι αναμένεται στην συνέχεια να έχουν επαφές με τον Θόδωρο Καρυπίδη, έτσι ώστε να αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα. Ο Μορόν μπορεί να δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο, ωστόσο το timing δείχνει ιδανικό και για τον ίδιο να πάει σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα και να καρπωθεί περισσότερα χρήματα και φυσικά ο Άρης να εξαργυρώσει με ένα «σεβαστό» ποσό (σ.σ στην Αλκμήνης υποστηρίζουν ότι αυτό ξεκινά από τα 4 εκατομμύρια ευρώ), την πολύ καλή σεζόν του Ισπανού επιθετικού και να βάλει ρευστό στα ταμεία του. Παράλληλα δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα πώλησης του Οντουμπάτζο με την ΑΕΚ να «γλυκοκοιτάζει» τον παίκτη (σ.σ αρέσει πολύ στον Αλμέιδα), αλλά ακόμη να μην έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση για την απόκτηση του. Αν αυτό συμβεί, η πρόταση θα αξιολογηθεί και για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Άρη, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Οι εξελίξεις στον… άσο

Τυπικό είναι το θέμα της ανανέωσης του Χούλιαν Κουέστα διαμηνύουν σε κάθε ευκαιρία οι άνθρωποι του Άρη, με τον Ισπανό γκολκίπερ να βάζει σύντομα την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και μάλιστα με αυξημένες απολαβές. Από εκεί και πέρα μετέωρο είναι το μέλλον του Χουτεσιώτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν και ο Άρης να… βγει στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα. Άλλωστε ο Κοβάλ που ήταν δανεικός στην Καλαμάτα δεν υπολογίζεται και ο νεαρός Κυριαζής θα συμπληρώσει την τριάδα κάτω από τα δοκάρια για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.