Τριπλό μεταγραφικό μπάσιμο του OPEN!

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το ΟΡΕΝ. Τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, όσον αφορά στις εσωτερικές εξελίξεις, ωστόσο κάποια πρόσωπα φαίνεται πως έχουν ήδη οριστικοποιήσει τη συνεργασία τους με τον σταθμό.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Δρίσκα, τον Τάσο Δούση αλλά και τη Ντίνα Νικολάου. Οι πληροφορίες του zappit αναφέρουν πως ο γνωστός σεφ πήρε το πράσινο φως, με την εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» να συνεχίζει στο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ τα Σαββατοκύριακα, ενώ την ίδια έγκριση έχει πάρει – όπως όλα δείχνουν – και η ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες». Παράλληλα, η επιτυχημένη μαγείρισσα, που την περασμένη σεζόν είδαμε στη σχετική στήλη της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ανανεώνει επίσης τη συνεργασία της με το κανάλι.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζητήσεις του Πέτρου Κουσουλού με το ΟΡΕΝ. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, οι «Ανοιχτές Υποθέσεις», μετά την επιτυχημένη τους πορεία στους πίνακες της Nielsen τη σεζόν που μας πέρασε, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.