Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει χορηγία στη φανέλα της

Στέλιος Παρθενάκης16 Νοεμβρίου 2023

Έτοιμος να ανακοινώσει συμφωνία με εταιρία για τη διαφήμιση στη φανέλα της είναι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για το αποτέλεσμα επαφών που έγιναν στο τελευταίο διάστημα και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στo Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Τριλυράκης. Αναφέρθηκε ακόμη στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χαποέλ και τα χρέη στο δημόσιο.

Ο κ.Τριλυράκης αρκέστηκε να πει: «Υπάρχει μια συμφωνία και θα έχουμε καλά νέα σύντομα».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χάποελ: «Ήταν μεγάλο το άγχος στο τέλος. Όταν έγινε η κλήρωση το καλοκαίρι, έλεγαν ότι είναι δύσκολη αλλά ο ΠΑΟΚ μας έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα τα πάει καλά, στα εύκολα δυσκολεύεται. Η νίκη αυτή σου δίνει καύσιμο να συνεχίσεις και δίνει χαρά στον κόσμο. Μας φέρνει πιο κοντά και στο στόχο μας να ξεχρεώσουμε γιατί έρχεται περισσότερος κόσμος. Μακάρι να ζήσουμε τις στιγμές που έζησαν οι παλαιότεροι».

Για την κατάσταση των χρεών: «Τα ποσά είναι διαχειρήσιμα. Είμαστε πάνω από το 65% με 70% των χρεών του Δημοσίου που έχουν αποπληρωθεί. Τα ιδιωτικά χρέη τα πληρώσαμε από την πρώτη χρονιά».

Για το αν αυξάνονται τα έσοδα: «Είχαμε σχεδόν διπλάσια διαρκείας φέτος. Έρχεται ο κόσμος στο Παλατάκι. Θα θέλαμε να είναι εκεί σε κάθε παιχνίδι όχι μόνο για το οικονομικό κομμάτι αλλά γιατί δημιουργεί παλμός και οι παίκτες παίρνουν ενέργεια».

Για το ματς ΠΑΟΚ - Άρης: «Πιστεύουμε θα έρθει κόσμος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε κουρασμένοι αλλά θα βοηθήσει ο κόσμος για να πάρουμε κάτι θετικό. Έχει καλή ομάδα ο Άρης».

Για τις μεταγραφές: «Στις μεταγραφές ψάχναμε να βρούμε παίκτες που ήταν έτοιμοι. Μακάρι να συνεχίσουν τα παιδιά να είναι έτσι».

Για τους φετινούς στόχους: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι αλλά είναι δύσκολο. Θέλει να είσαι τυχερός, να έχεις βάθος πάγκου για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο τίτλο. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Είμαστε η ομάδα νούμερο 8 ή 9 στο μπάτζετ στην Ελλάδα και για εμάς είναι υπέρβαση ό,τι κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.