Απορία Τριαντάφυλλου: «Τι είναι το non binary;»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Θέση για τη συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο στο παρελθόν είχε έρθει σε ρήξη, πήρε ο Τριαντάφυλλο.

Με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα ψυχαγωγικών εκπομπών για τον Μάρκο Σεφερλή τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το σκετς στο οποίο σατίριζε το Nemo, τον non binary Ελβετό καλλιτέχνη που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Τι είναι το non binary; Το ουδέτερο; Α, δεν είσαι “ο”, “η” και είσαι “το”; Α, οκ. Το σπίτι, το αμάξι. Δε ξέρω παιδιά. Πραγματικά. Νομίζω όλους πρέπει να τους αγαπάμε και να τους σεβόμαστε. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ έχω φίλους και γνωστούς μου στη Ρόδο που λέγανε ότι είναι ο Ναπολέων ή ο Αγαμέμνωνας και τους είχαν κλείσει μέσα.

Εγώ ξέρω, “Ο Γιώργος, ο Γιάννης, η Μαρία”, έτσι ξέρω από μικρό παιδί. Δε ξέρω τι έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα, δυο, τρεις. Μη παρεξηγηθώ, μη το κόψετε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα για τον εαυτό του, δε μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό… Έτσι πιστεύει… Θα ήθελα να γνωρίσω έναν τύπο να δω τι σκέφτεται να δω τι είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.