Τριαντάφυλλος: «Μας ετοιμάζουν ντουέτο με τον Ντεσπόντοφ» - Η ευλογία της Τούμπας και ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Απολαυστικές ατάκες για τον αγαπημένο του Κίριλ Ντεσπόντοφ , τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας όπου 50.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου τραγουδούσαν το τραγούδι του, έδωσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Αρχικά για τον ΠΑΟΚ και τον Κίριλ: «Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω 7 βαθμούς, μιλήσαμε με τον Κίριλ και του είπα να βάζει το τραγούδι κάθε φορά πριν τα ντέρμπι και θα πάρει έτσι το πρωτάθλημα. Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει και δεν χάλασε το γούρι. Όταν έβλεπα την κατάκτηση του τίτλου, πραγματικά δάκρυσα, μιλούσαμε συνέχεια ακόμα και πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο».

Προσθέτοντας για το ότι όλο το γήπεδο τραγουδούσε το τραγούδι του: «Είναι απίστευτο, κάτι μαγικό, ευλογία, ανατριχιαστικό, ότι και να πω είναι λίγο. Η θετική μου ενέργεια ήταν σίγουρα εκεί, δίπλα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα χαθεί αυτός ο τίτλος. Αν δεν κάνουμε επανεκτέλεση αυτό το τραγούδι, θα μας γράψουν ένα καινούργιο να πούμε. Φανταστείτε ότι δίνει συμβουλές στα ελληνικά στον γιο μου που παίζει στις ακαδημίες της Γιουβέντους, με τον ίδιο να δίνει συμβουλές στον μικρό».

Ενώ υπογράμμισε: «Το τραγούδι αυτό ανήκει στον Κίριλ, έπαιξε μεγάλο ρόλο για να γίνει αυτό το τραγούδι νούμερο ένα στην πατρίδα του και όπως σας είπα έχω ζητήσει να γραφτεί τραγούδι για να το ακούσει και αυτός και να το τραγουδήσουμε μαζί. Με περιμένει Θεσσαλονίκη...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.