Κιλκισιακός: Τριάδα μεταγραφών

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κιλκισιακός προχώρησε στην απόκτηση του Βούτυρα Ιωάννη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ ' Εθνικής με την ομάδα της Νίκης Ευκαρπίας.




Ακόμη πήρε τον Αναστασιάδη Ανέστη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την ομάδα του Κιλκισιακού τη σεζόν 2016-17. Επίσης έπαιξε με τις ομάδες Δόξα Δράμας, Πανδραμαϊκός και στο πρωτάθλημα της sl2 με τον Απόλλωνα.




Ακόμη ήρθε ο Στέλιος Θαναηλάκης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωταθλημα της Γ ' Εθνικής με την ομάδα της Αναγέννησης Επανομής.



Την Κυριακή 08/09/2024 στις 16:30 ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για την Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπου στο γήπεδο Φελώνης Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τον Άρη Αβάτου

Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο γυμναστή Κ. Συμεωνίδη Δημήτριο ο οποίος κατάγεται από τα Αμάραντα Κιλκίς και έχει διατελέσει γυμναστής και συνεργάτης προπονητή σε αρκετές ομάδες επαγγελματικού επιπέδου :- Άρης Super league 1- Λεβαδειακός super league 1- Πανελευσινιακός super league 1- A.O Καβάλα super league 2- Α.Ε Λάρισας super league 2 - Αγροτικός Αστήρ super league 2 & Γ' Εθνική.

Αναλαμβάνει την θέση του προπονητή φυσικής Κατάστασης - Αποκατάστασης και άμεσος συνεργάτης του προπονητή της Ομάδας Γιώργου Χατζηιωαννίδη

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.