Τριάδα μεταγραφών στον ΑΟ Χανιώτης, συνεργασία για την Αμμουδιά, Super Cup σε Δράμα και Καβάλα

Χρήστος Λιάπης09 Σεπτεμβρίου 2024

Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο ΑΟ Χανιώτης ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής

Απέκτησε τον 20χρονο επιθετικό μέσο, Ηλία Βύρο, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΓΑΣ Σβορώνου, καταγράφοντας 14 συμμετοχές, τον 24χρονο κεντρικό μέσο, Δημήτρη Τουλή από τον Αλμωπό Αριδαίας και τον 20χρονο τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Ντούρο που έπαιζε στον Μακεδονικό Κ19 κατά τη σεζόν 2022-23.

Συνεργασία Ηρακλή Αμμουδιάς-SPORT VILLAGE ΣΕΡΡΕΣ

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες του Sport Village Μπάμπη Χατζόπουλο και Χρήστο Ηλιόπουλο και υπήρξε συμφωνία ώστε να υπάρχει συνεργασία την φετινή χρονιά σε επίπεδο παικτών και συγκεκριμένα με την ομάδα του ΠΟΣ 2000 προπονητής της οποίας είναι ο Αλέκος Μόσχος και πρόεδρος ο Τάκης Βαβαλης.

Η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει ότι με την ομάδα του Ηρακλή Αμμουδιάς κατά διαστήματα θα προπονούνται παίκτες από τον ΠΟΣ 2000 με στόχο κάποιοι παίκτες που ξεχωρίζουν να προωθούνται σε ομάδα της επίλεκτης και στην συνέχεια όσοι παίκτες έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να αγωνιστούν στον Ηρακλή Αμμουδιάς.

Μια συμφωνία που αναμένεται να δώσει ώθηση σε πολλούς νεαρούς παίκτες του ΠΟΣ 2000 και έτσι να έχουν πολλά οφέλη και οι δύο ομάδες

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ελευθερούπολης ο τελικός του Super Cup ανάμεσα στον Άρη Πηγών και την Καβάλα.

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ

Για την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί ο τελικός του Super Cup μεταξύ του ΠΑΟΠ Ν Αμισού και της Δόξας Βώλακα στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.