Opap Arena: «Τρέλα» στη Νέα Φιλαδέλφεια για το μονοθέσιο της McLaren!

Metrosport Team14 Μαρτίου 2025

Στη Νέα Φιλαδέλφεια επικράτησε ενθουσιασμός για το εντυπωσιακό μονοθέσιο της McLaren, με πλήθος κόσμου να σχηματίζει ουρές για να το θαυμάσει από κοντά.

Η εκδήλωση, που διαρκεί έως τις 21:00, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, όπως φωτογραφίες με το όχημα και ένα AI Photo Booth που μετατρέπει τους επισκέπτες σε πιλότους της McLaren. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν face painting στο χαρακτηριστικό papaya color της McLaren ή να αποκτήσουν ημιμόνιμο τατουάζ εμπνευσμένο από την ομάδα. 

Η McLaren θα κάνει δεύτερη εμφάνιση την Κυριακή 16 Μαρτίου, στην πλατεία Συντάγματος, από τις 11:00 έως τις 17:00. Εκεί θα βρίσκονται super cars, ένα AI Photo Booth για φωτογραφίες στο στυλ του Oscar Piastri, make-up artists, DJ set και εκπλήξεις από τον ΑΝΤ1 και τον ΟΠΑΠ. 

 Η είσοδος είναι ελεύθερη, δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία με ένα από τα πιο εμβληματικά μονοθέσια του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε