«Τρέλα» για τον Τζίμα: Η αποθέωση και η εξαιρετική εμφάνιση στο Frankenderby

Κωστής Παναγιώτου20 Οκτωβρίου 2024

Η Νυρεμβέργη πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας με 0-4 στο "Frankenderby" απέναντι στη Γκρόιτερ Φιρτ, με τον Στέφανο Τζίμα να πετυχαίνει δύο γκολ και να αποθεώνεται από τους φίλους της γερμανικής ομάδας.

Η ομάδα του Κλόζε ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ στο 13ο λεπτό, με τον Εμρέλι. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο 18χρονος επιθετικός, οποίος σε διάστημα 15 λεπτών πέτυχε δύο γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σλάιμερ, οποίος αντικατέστησε τον Τζίμα στο 74', στο 88ο λεπτό. 

Ο Τζίμας πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της Νυρεμβέργης, ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ορισμένοι φίλοι της γερμανικής ομάδας σχολίασαν την εμφάνιση του Στέφανου Τζίμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Νο Tzimas no party».


Αυτά έκανε ο Τζίμας στο "Frankenderby"

Τα εγκωμιαστικά σχόλια που άκουσε ο Τζίμας δεν ήταν τυχαία, καθώς ο 18χρονος φορ του ΠΑΟΚ, οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Νυρεμβέργη, ήταν εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι της γερμανικής ομάδας.

Πέρα από τα δύο τέρματα, που σημείωσε, ο νεαρός επιθετικός είχε την κορυφαία επίδοση του αγώνα στις τελικές, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας τρεις, ενώ και οι τρεις ήταν εντός εστίας, όπως μπορείτε να δέτε και στο Shotmap που ακολουθεί.


Μάλιστα, ο Τζίμας ενεπλάκη στις περισσότερες μονομαχίες, από οποιανδήποτε άλλο παίκτη αγωνίστηκε στο "Frankenderby", βγαίνοντας κερδισμένος στις οκτώ, από τις 19 που πρωταγωνίστησε.

Οι αριθμοί του Τζίμα στον αγώνα με τη Γκρόιτερ Φιρτ:

Ενέργειες με τη μπάλα

36

Πάσες

7/12 (58%)

Πάσες-κλειδιά

1

Τελικές (εντός εστίας)

3 (3)

Κερδισμένες μονομαχίες

8/19

Ντρίμπλες

2/5

Κερδισμένα φάουλ

4

Τάκλιν

2

Σύμφωνα με το SofaScore, ο Στέφανος Τζίμας ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του "Frankenderby", έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία της αναμέτρησης, με 8.1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.