Τρεις κόκκινες αλλά γκολ... μηδέν στο Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Οκτωβρίου 2023

Δεύτερη διαδοχική απώλεια για τον Μακεδονικό. Μετά την ήττα στην Κοζάνη, η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά δεν σήκωσε κεφάλι, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Ευκαρπίας, για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 2. 

Οι ''πράσινοι'' παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς. Βέβαια, έχουν και αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Τομαρά (ΕΠΣ Θράκης), καθώς διαμαρτύρονται για τη μη υπόδειξη ενός πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Να σημειώσουμε ότι και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με την σειρά τους τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λυμπεράκης στο 81ο λεπτό. 

Από την άλλη πλευρά οι Θεσσαλοί-που τελείωσαν την αναμέτρηση με εννιά παίκτες λόγω των αποβολών Κοκκίνη (62΄) και Τομάσεβιτς-επέκτειναν το αήττητο σερί τους. 

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης, Ραμίρεζ (69′ Σιμόνι), Τσουκάνης, Ζαφειράκης (75′ Μπουλάτοβιτς), Μπιανκόνι. 

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Ξύδας (60′ Κέρθι), Ανδρικόπουλος (46′ Τομάσεβιτς), Σαλαμούρας (72′ Μακρυδάκης), Βερνάρδος (89′ Μπούζας), Ντουμάνης, Κοκκίνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.