Τρεις ελλείψεις εν όψει των προκριματικών του CH.L. για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Αποστολή στην Ολλανδία: Γιώργος Ζαΐρης

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έχει εξασφαλίσει δικαιολογημένα άδεια λόγω της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως χωρίς τρεις βασικούς στόχους όπως είχαν προσδιοριστεί από τον ίδιο τον Λουτσέσκου, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας.

Το πρωί ταξιδεύουν τα μέλη της αποστολής με τελικό προορισμό την Ολλανδία, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση των παικτών, στο αθλητικό κέντρο στο Χορστ. Εκεί, μαζί με τους 30 παίκτες που ανακοινώθηκαν πως θα συμμετέχουν στην αποστολή, δεν θα είναι παρόντες τρεις βασικοί “πυλώνες”.

Ο στόπερ είναι ο πρώτος. Στην προκειμένη περίπτωση η προσπάθεια γίνεται για να ενσωματωθεί ο Κεντζιόρα. Η δεύτερη έλλειψη έχει να κάνει με τον μέσο. Θα είναι ο Μειτέ; Θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ άλλον χαφ όπως για παράδειγμα τον Μίσιτς ή τον Μαριν; Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ανοιχτό.

Όπως και αυτό, της απόκτησης του σεντερ φορ που θα ενισχύσει την ομάδα. Με τρεις παίκτες στις θέσεις που προαναφέραμε, ο Πρωταθλητής θα ενισχυθεί. Και θα διεκδικήσει βήμα προς βήμα, τρείς προκρίσεις επί ισάριθμων αντιπάλων σε σύνολο έξι αγώνων, το καλοκαίρι. Για να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους αναβαθμισμένους ομίλους του Champions League. Πιθανότατα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ. Αλλά οι βασικές ελλείψεις, είναι αυτές που προαναφέραμε. Και κακά τα ψέματα, είναι πολύ σημαντικό να καλυφθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.