Μιλγουόκι-Χιτ: Τραυματίστηκε ο Γιάννης, έκανε το break το Μαϊάμι (vid)

Metrosport Team17 Απριλίου 2023

Οι Κλίπερς άλωσαν το Φοίνιξ με μαγικό Λέοναρντ και κομβικό Γουέστμπρουκ στο φινάλε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έπεσε» και το Μαϊάμι έκανε το μπρέικ με ασταμάτητο Μπάτλερ ενώ στο Μέμφις ΛεΜπρόν και την παρέα του θριάμβευσαν, στους τελευταίους αγώνες του ΝΒΑ.

Άτυχος στάθηκε ο Greek Freak στο παιχνίδι των Μπακς με τους Χιτ καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στη μέση. Ο Γιάννης μετά από άσχημη πτώση στο παρκέ τραυματίστηκε στη μέση και δεν ξαναπάτησε στο παρκέ δίνοντας την ευκαιρία στο Μαϊάμι να κάνε το μπρέικ στη σειρά του α' γύρου (130-117). 

Ο Αντετοκούνμπο στο χρονικό διάστημα που αγωνίσθηκε χρεώθηκε με το πρώτο του φάουλ όταν προσπάθησε να εκμαιεύσει ένα επιθετικό των Χιτ, χρεώθηκε με το δεύτερο σε επίθεση κατά μέτωπο προς τον Κέβιν Λοβ. Έπεσε στο παρκέ και αποχώρησε προσωρινά προς τα αποδυτήρια, γύρισε αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει και έφυγε οριστικά από τον αγώνα με μόλις 10:50 στο ενεργητικό του. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε έξι πόντους (2/4 δίποντα, 2/4 βολές), μάζεψε τρία ριμπάουντ και έκανε ένα λάθος. 

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς άλωσαν το Φοίνιξ (110-115) και έκαναν το πρώτο βήμα στη σειρά με τους Σανς, στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA, παρά την απουσία του Πολ Τζορτζ. Ο Καουάι Λέοναρντ έβαλε 38 πόντους. Οι Λέικερς έδειξαν με το "καλησπέρα" στα playoffs τις προθέσεις τους. Η ομάδα του Λος Άντζελες έκανε το μπρέικ στο Μέμφις (128-112). Χάρη σε ένα εκρηκτικό τρίτο δωδεκάλεπτο οι Νάγκετς κέρδισαν εύκολα τους Τίμπεργουλβς με 109-80.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.