Τρανς μοντέλο «ξεμπροστιάζει» τον Νειμάρ: Iσχυρίζεται πως έκανε σεξ με διάσημο άνδρα celebrity

Metrosport Team31 Ιουλίου 2023

O Νεϊμάρ έχει φιγουράρει στις gossip φυλλάδες επανειλημμένα. Την αφορμή αυτή τη φορά έδωσε το τρανς μοντέλο, Σοφία Μπάρκλεϊ, η οποία ισχυρίζεται πως είδε τον Βραζιλιάνο σταρ να κάνει σεξ με διάσημο άνδρα celebrity στο πλαίσιο ενός πριβέ πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Μπάρκλεϊ,  το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα πριβέ πάρτι που διοργάνωσε ο «Νέι» στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου όπως ανέφερε «οι δυο τους έκαναν σεξ μεταξύ τους. Μετά, το κορίτσι και εγώ μπήκαμε στη μέση, και φιλήθηκαν, όλοι φιλήθηκαν. Δεν υπήρχαν όρια».

Μάλιστα για να μην γίνει γνωστή αυτή η συνάθροιση, ο Νεϊμάρ ανάγκασε όλους τους παρευρισκόμενους στο πάρτι να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε ξεχωριστό δωμάτιο που φυλασσόταν από άτομα της εμπιστοσύνης του. Επιπλέον, έπρεπε να υπογράψουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, κάτι που αρνήθηκε να κάνει η Μπάρκλεϊ και όπως ισχυρίζεται, της έδωσε την ευκαιρία να αποκαλύψει την αλήθεια για το τι συνέβη σε εκείνο το μυστικό πάρτι χωρίς συνέπειες.

Σύμφωνα με  τα όσα αποκάλυψε το μοντέλο, ο άνδρας με τον οποίο φέρεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις ο Νεϊμάρ είναι ο Πέδρο Σκούμπι, Βραζιλιάνος σέρφερ και celebrity με έξι εκατομμύρια followers στο Instagram, ο οποίος απασχολεί συχνά με την προσωπική του ζωή κι έχει τρία παιδιά με την ηθοποιό Λουάνα Πιοβάνι, την οποία άφησε για χάρη της διάσημης τραγουδίστριας Αννίτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.