Τραμπ: Το νέο μήνυμα μετά τη δολοφονική επίθεση - «Δε θα φοβηθούμε»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2024

Νέο μήνυμα απέστειλε στους ακολούθους του ο Ντόναλντ Τράμπ, μερικές ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ερμηνείας.

Στη νέα του ανάρτηση στο «Truth Social», ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί, σημειώνοντας με νόημα ότι «μόνο ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο».

Παράλληλα, ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ κάλεσε τους Αμερικανούς να παραμείνουν ψυχικά δυνατοί και ενωμένοι, δείχνοντας τον πραγματικό τους χαρακτήρα.


Το νέο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ

«Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις και τις προσευχές σας χθες, καθώς μόνο ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο από το να συμβεί. Εμείς δεν θα φοβηθούμε, αλλά αντίθετα θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην Πίστη μας και προκλητικοί απέναντι στην κακία. Η αγάπη μας πηγαίνει στα άλλα θύματα και τις οικογένειές τους. 

Προσευχόμαστε για την ανάρρωση όσων τραυματίστηκαν και κρατάμε στην καρδιά μας τη μνήμη του πολίτη που σκοτώθηκε με τόσο φρικτό τρόπο. 

Αυτή τη στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό μας χαρακτήρα ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι και μη επιτρέποντας στο Κακό να νικήσει. Αγαπώ πραγματικά τη χώρα μας, και σας αγαπώ όλους, και ανυπομονώ να μιλήσω στο μεγάλο μας έθνος αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.