Τραμπ: Πώς οι μυστικές υπηρεσίες απέτυχαν να τον προστατέψουν

Metrosport Team15 Ιουλίου 2024

Το ερώτημα γιατί απέτυχαν οι μυστικές υπηρεσίες στην προστασία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται πως διερευνούν τα αμερικανικά Μέσα.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρώην πράκτορας του FBI, Γιώργος Στακιάς, τόνισε ότι υπήρξαν πολλά λάθη που οδήγησαν στον τραυματισμό του Τραμπ, ο οποίος, όπως σημείωσε, έσωσε ο ίδιος τη ζωή του γιατί έπεσε κάτω.

«Αυτά που έχετε δει στις οθόνες σας δε γίνονται στην καθημερινότητα σε τόσο μεγάλες υπαίθρους όπου πάνε οι προστατευόμενοι της υπηρεσίας μας. Πράγματι είχαν 4 ομάδες ελεύθερων σκοπευτών, δύο της υπηρεσίας και δύο της τοπικής αστυνομίας. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι είχαν την υπευθυνότητα αλλά υπήρχε κόσμος που είχε πει ότι είχαν δει κάποιον που ανέβαινε στη σκάλα να πάει στην ταράτσα. Αυτό ήταν το πρώτο κενό. Δεν υπήρχαν ούτε ελικόπτερα, ούτε drones. [...] 

Ο πρόεδρος Τραμπ ήξερε ακριβώς τι έγινε και μάλιστα έσωσε ο ίδιος τη ζωή του γιατί έπεσε κάτω. Στο πόντιουμ μπροστά αυτό είναι όλο μέταλλο, δεν περνάει σφαίρα.

Όταν τον έβαλαν μέσα στην πομπή, πρέπει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να φύγει διότι δεν ξέρεις αν υπάρχει κάποιος άλλος μέσα στον κόσμο», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.