Τραμπ: Καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση από πρώην μοντέλο

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες έρχεται ο Ντόναλντ Τραμπ, με πρώην μοντέλο να τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση, που σημειώθηκε τη δεκαετία του 1990.

 Ο λόγος για τη Στέισι Γουίλιαμς, η οποία είχε εμφανίσεις και στο Sports Illustrated τη δεκαετία του '90, που ισχυρίζονται ότι όλα συνέβησαν το 1993 στον πύργο Τραμπ σε ένα «διεστραμμένο παιχνίδι», όπως πίστευε, μεταξύ των δύο ανδρών.

Μιλώντας στον «Guardian», η Γουίλιαμς ανέφερε ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον Τραμπ το 1992 σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, όπου βρέθηκε με τον Έπσταιν, με τον οποίον έβγαινε περιστασιακά για μια περίοδο μερικών μηνών.

«Τότε έγινε πολύ σαφές ότι αυτός και ο Ντόναλντ ήταν πραγματικά, πραγματικά καλοί φίλοι και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί», δήλωσε η Γουίλιαμς.

Όπως είπε, η επίθεση σημειώθηκε μερικούς μήνες αργότερα, όταν ο Επστάιν πρότεινε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν αυτός και η Γουίλιαμς να επισκεφθούν τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ στον Πύργο Τραμπ.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους, η Γουίλιμας ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ αφού τη χαιρέτησε, την τράβηξε προς το μέρος του και άρχισε να τη θωπεύει, αγγίζοντάς τη στο στήθος, τη μέση και του γλουτούς της, προσθέτοντας ότι πάγωσε επειδή ήταν «μπερδεμένη» για το τι συνέβαινε. 

Ταυτόχρονα, είπε ότι πίστευε ότι είδε τους δύο άνδρες να χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

Ερωτηθείσα αν είχε σκεφτεί να μιλήσει ξανά στο παρελθόν, καθώς άλλες γυναίκες έκαναν καταγγελίες εναντίον του Τραμπ, η Γουίλιαμς είπε ότι ήθελε να αποφύγει την αρνητική προσοχή ή να διακινδυνεύσει αντιδράσεις.

«Εξαφανίστηκα επίτηδες επειδή μου αρέσει να περνάω απαρατήρητη και μου αρέσει η ζωή μου ως ιδιώτης. Στη συνέχεια παρακολούθησα τι έχει συμβεί στις γυναίκες που κάνουν παρόμοιες αποκαλύψεις και είναι τόσο τρομακτικό», δήλωσε στον Guardian.

Από την πλευρά Τραμπ, η εκπρόσωπος Τύπου της εκστρατείας του, Καρολίν Λέβιτ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Γουίλιαμς δηλώνοντας: 

«Αυτές οι κατηγορίες, που διατυπώθηκαν από έναν πρώην υποστηρικτή του Μπαράκ Ομπάμα και ανακοινώθηκαν σε τηλεφώνημα της εκστρατείας του Χάρις δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, είναι απερίφραστα ψευδείς. Είναι προφανές ότι αυτή η ψεύτικη ιστορία επινοήθηκε από την προεκλογική εκστρατεία της Χάρις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.