Τραϊανόπουλος: «Ο Χάρρυ Κλυνν είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που πέρασε ποτέ από τον Απόλλωνα»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2023

Για την απόφαση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς να δώσει το όνομα του Χάρρυ Κλυνν (Βασίλης Τριανταφυλλίδης) στο γήπεδο, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Βασίλης Τραϊανόπουλος. 

«Έπρεπε να ονομαστεί πιο νωρίς το γήπεδο για έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά στον Απόλλωνα και γενικά στην περιοχή της Καλαμαριάς. Την εποχή που ήταν στην ομάδα ο Απόλλωνας ήταν από τις πιο εύρωστες οικονομικά ομάδες. Όπου πηγαίναμε όλοι μιλούσαν για τον Απόλλωνα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη για την πρωτοβουλία που πήρε για να δώσει το όνομα του Χάρρυ Κλυνν στο γήπεδο. 

Ο Χάρρυ Κλυνν πήγε πολύ ψηλά την ομάδα, ότι και να πω για τον ίδιο είναι λίγο. Διαφήμισε παντού τον σύλλογο και ένωσε όλους τους Πόντιους. Ζήσαμε πολλές καλές στιγμές. Εγώ χαρακτηρίζω εκείνη την εποχή χρυσή. Η ομάδα πήγαινε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία, έκανε προετοιμασία στο εξωτερικό, ενώ είχε και τους καλύτερους παίκτες. Ο Χάρρυ Κλυνν είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που πέρασε ποτέ από τον Απόλλωνα» υποστήριξε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.