Τραγωδία Τεμπών: Η διαμάχη Καρυστιανού με Πλακιά για τη συναυλία και η θέση των καλλιτεχνών

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Η συναυλία έγινε η αφορμή για να δημιουργηθεί μια διαμάχη  ανάμεσα στις οικογένειες των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη. 

Η Μαρία Καρυστιανού επανέλαβε ότι ο λόγος της συναυλίας είναι διττός καθώς από τη μια, έχει στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να συνεχιστεί η δικαστική μάχη στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και από την άλλη, να μην ξεχαστεί η τραγωδία των Τεμπών από κανέναν. 

Επιπλέον, τόνισε ότι οι βολές που δέχεται είναι σε προσωπικό επίπεδο ενώ δε δίστασε να αναφέρει ότι την ημέρα που εκείνη δεν θα βρίσκεται στη ζωή ο κ. Πλακιάς θα είναι χαρούμενος. 

Ακόμη, επισήμανε ότι δεν είναι πεπεισμένη ότι η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και έχουν γίνει μηνύσεις εναντίον πολιτικών προσώπων ενώ αναρωτήθηκε αν ο κ. Πλακιάς θέλει να μπλοκάρει τη διαδικασία επειδή πιστεύει ότι κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν μπορεί να τιμωρηθεί. 

Στο πλευρό της κ. Καρυστιανού τάχθηκε και ένας άλλος γονιός, ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος υποστήριξε: «Εγώ ταυτίζομαι με τις τοποθετήσεις των καλλιτεχνών. Να κάνεις αναρτήσεις και να αποδομείς ανθρώπους, να λες δεν υπάρχει σύλλογος, δεν υπάρχει καταστατικό; Είναι δυνατόν να μας δώσει η ολυμπιακή επιτροπή το καλλιμάρμαρο και να μην υπάρχει σύλλογος;»

Από την πλευρά του, ο κ. Πλακιάς ήταν κάθετα αντίθετος με το οικονομικό αντίτιμο που υπήρχε στη συναυλία τονίζοντας ότι: «Δεν είναι δυνατόν να γίνεται συναυλία με οποιοδήποτε οικονομικό αντίτιμο. Αυτή και μόνο είναι η διαφορά μας» πως τα δικαστικά έξοδα έχουν καλυφθεί και κανείς δεν γνωρίζει που θα πάνε τελικά τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συναυλία.

Η φωνή των καλλιτεχνών 

Θέση για τη διαμάχη των δυο πλευρών έλαβαν και οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος στη συναυλία τονίζοντας ότι «Έστω και για μία μόνο οικογένεια εμείς θα τραγουδήσουμε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα των Τεμπών». 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς τόνισε ότι θα τραγουδήσει χωρίς ούτε μια δεύτερη σκέψη ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Τάνιας Τσανακλίδου, όπως και του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε: «Έχω δώσει τον λόγο μου και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί, είτε μείνει έστω και μία μόνο οικογένεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.