Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άντρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, αφού ο άντρας που είχε πέσει νωρίτερα από τον Λευκό Πύργο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, είναι νεκρός. Το συμβάν σημειώθηκε πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τον άντρα να πέφτει από τον Λευκό Πύργο. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο 38χρονος άνδρας με καταγωγή από την Κρήτη, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας κατέληξε. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, που δείχνει τη στιγμή που ο 38χρονος άνδρας αποφασίζει να βουτήξει στο κενό.


Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες της τραγωδίας. Σύμφωνα με το thestival, όσοι επισκέπτες ήταν στο μνημείο παρέμεναν εντός προκειμένου να τους ελέγξει η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια. Πάνω στον άντρα βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Στην πορεία, προέκυψαν και νέα στοιχεία, με βάση το ρεπορτάζ. Πληροφορίες, τις οποίες κατέγραψε το ίδιο μέσο, αναφέρουν πως τη στιγμή της πτώσης, ο άνδρας χτύπησε αρχικά στο περβάζι ανάμεσα στις πολεμίστρες και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος. Όπως μάλιστα είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας, ο 38χρονος χτύπησε και στο κλαδί δέντρου πριν καταλήξει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.