Τραγωδία στη Μεσσηνία: Μάχη για τη ζωή του δίνει 19χρονος

Metrosport Team27 Ιουλίου 2024

Άλλη μια οδική τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) στην Ελαία Μεσσηνίας, με 4 άτομα να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των 4 θυμάτων είναι ένα βρέφος, μια 12χρονη και δύο άνδρες, ενώ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 19χρονος που νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ., στο πρώτο εκ των οποίων βρισκόταν η ανήλικη με έναν 44χρονο από τα Καλύβια της Ήλιδας. 

Στο ίδιο όχημα επέβαινε και ο 19χρονος, ο αδερφός και γιος των θυμάτων, ο οποίος ορκιζόταν εκείνη τη μέρα.

«Απεγκλωβίσαμε συνολικά έξι άτομα. Τα τέσσερα νεκρά. Υπήρχαν και πέντε ακόμα τραυματισμένοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία», τόνισε ο Πύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος, ο οποίος τόνισε ότι οι σοροί των θυμάτων δύσκολα αναγνωρίζονται.

Κατά πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας που είχε κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, με αποτέλεσμα οι δεξιοί τροχοί να βγουν εκτός δρόμου, στο πρανές. 

Όμως, στην προσπάθειά του να επαναφέρει το όχημα στο δρόμο, έστριβε αριστερά το τιμόνι, με τον τράκτορα να περνά στο αντίθετο ρεύμα, να παρασύρει το πρώτο όχημα, να “διπλώνει” στη μέση και να… “εγκλωβίζει” κι ένα δεύτερο όχημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.