Τραγωδία στα Τέμπη-«Ομολογία» Τριαντόπουλου για το μπάζωμα! «Έχει ολοκληρωθεί»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2024

Την ώρα που η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, καταγγέλλει ότι ο Κώστας Αγοραστός «έδειξε» τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστο Τριαντόπουλο, ως το πρόσωπο, που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη, μόλις λίγες ώρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων, το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, απάντησε ότι… η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

«Έχει ολοκληρωθεί. Είμαστε από την Πέμπτη με κυβερνητικό επιτελείο, στα Τέμπη, στη Λάρισα, έτσι ώστε με απόλυτο σεβασμό, στα θύματα, στις οικογένειες και στην ελληνική κοινωνία, που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, να προχωρήσει η διαδικασία συλλογής και αποκατάσταση του χώρου του τραγικού δυστυχήματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ουσιαστικά, ο Χρήστος Τριαντόπουλος «επιβεβαιώνει» με αυτές τις δηλώσεις του στις 7 Μαρτίου 2023, τις καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού ότι εκείνος έδωσε την εντολή να μπαζωθεί ο χώρος σε χρόνο ρεκόρ. Υπενθυμίζεται ότι το τσιμέντωμα του χώρου είχε ως αποτέλεσμα να μη διερευνηθεί η ύπαρξη του εύφλεκτου ξυλολίου, που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες των συγγενών, κατά τις έρευνες των οποίων μάλιστα βρέθηκαν και ανθρώπινα μέλη που δεν είχαν εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές. Διαβάστε περισσότερα στο  www.mynews.gr...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.