Τραγικός θάνατος για τον Λίαμ Πέιν των One Direction

Παναγιώτα Απέργη17 Οκτωβρίου 2024

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/10), στο Μπουένος Άιρες, ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από το συγκρότημα «One Direction».

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «La Nacion», ο 31χρονος Πέιν έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου, που βρισκόταν στη συνοικία Παλέρμο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς τα χτυπήματα από την πτώση ήταν σοβαρά.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της, η αστυνομία κάνει λόγο για «θάνατο που οφείλεται πιθανότατα σε επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Μιλώντας στο κανάλι «Todo Noticias», ο επικεφαλής του ΕΚΑΒ, Αλμπέρτο Κρεσέντι, αποκάλυψε ότι ο Πέιν είχε πέσει σε μια εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, με τους διασώστες απλώς να επιβεβαιώνουν τον θάνατό του.

«Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε [μια] ομάδα έκτακτης ανάγκης και επιβεβαίωσε τον θάνατο του άνδρα, ο οποίος αργότερα μάθαμε ότι ήταν μέλος ενός μουσικού συγκροτήματος. Είχε τραύματα ασυμβίβαστα με τη ζωή ως αποτέλεσμα της πτώσης του. Δεν υπήρχε τρόπος να κάνουμε τίποτα», δήλωσε ο Κρεσέντι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέιν είχε επισκεφθεί την Αργεντινή μαζί με τη σύντροφό του και τον επίσης πρώην τραγουδιστή των «One Direction», Νίαλ Χόραν, ο οποίος εμφανίστηκε στην Movistar Arena στις 2 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.