Τουτζιάρης: «Πολύ σοβαρές οι κινήσεις Μονεμβασιώτη, να στηρίξουμε τον Ηρακλή στο γήπεδο»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη έχει αλλάξει σελίδα και έχει προχωρήσει σε σειρά κινήσεων σ’ όλα τα επίπεδα που δημιουργούν ουσιαστικές προσδοκίες επιστροφής στη φυσική του θέση.

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το «κυανόλευκο» μέλλον.

Για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και τις κινήσεις που έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα από το πρώτο διάστημα της έλευσης του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στους «κυανόλευκους» τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 ο Φάνης Τουτζιάρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για τη δίψα του κόσμου: «Αυτή τη στιγμή φυσιολογικά ο κόσμος σκέφτεται λογικά και βλέπει κινήσεις, βλέπει ότι ο Ηρακλής ξυπνάει και μακάρι να επανέλθει. Γίνονται σοβαρές κινήσεις στην ομάδα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Από τη στιγμή που η διοίκηση και ο ιδιοκτήτης κάνουν όλες αυτές τις κινήσεις είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε και να πάμε στο γήπεδο. Ακόμα δεν πήρα διαρκείας, αλλά 1000% θα πάρω».

Για τη σκέψη να στηθεί ανδριάντας στον Βασίλη Χατζηπαναγή: «Λογικό είναι αυτό. Ο Βασίλης δεν ψηφίστηκε τυχαία ο καλύτερος παίκτης του αιώνα στην Ελλάδα. Το δικαιούται. Θα είναι πολύ καλή μια τέτοια απόφαση και μακάρι να το κάνει ο κ. Μονεμβασιώτης. Μακάρι ο «Ρώσος» να έρχεται στο γήπεδο και να δώσει το έναυσμα».

Για τον φετινό Ηρακλή: «Είμαι αισιόδοξος πάρα πολύ. Ο Ηρακλής επιτέλους βρίσκει το δρόμο του, με πολύ καλές κινήσεις. Ξέρουν τι κάνουν στην ομάδα. Με τους παίκτες που πήρε ο Ηρακλής και με όσες προσθήκες ακολουθήσουν έχει κάνει δυνατό σύνολο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.