Τουτζιάρης: «Φτάνει πια αυτή η προσπάθεια της ΕΠΟ να είναι ο Ηρακλής ο ''κυνηγημένος''»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Για τον Ηρακλή και το ζήτημα της αδειοδότησης μίλησε ο Φάνης Τουτζίαρη στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για την αδειοδότηση του Ηρακλή: «Υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας. Φτάνει πια αυτή η προσπάθεια της ΕΠΟ να είναι ο Ηρακλής ο ''κυνηγημένος''.

Για τα χρήματα που δεν έχουν δοθεί: «Ένα ποσό της τάξεως των 100 χιλ. ευρώ δεν παίζει σπουδαίο ρόλο, έτσι ώστε να μην προχωρήσει η συμφωνία. Πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτά τα χρήματα θα προκύψει άλλο πρόβλημα και θα βγουν παλιά ''μπαστούνια''. Ο Ηρακλής πρέπει να βρει τον δρόμο του, ακόμη και αν τον έχουν να κάνει τόσα λάθη». 

Για το τι μπορεί να κάνει ο κόσμος: «Πλέον τα δεδομένα του ποδοσφαίρου έχουν αλλάξει. Πρέπει να υπάρχει κάποιος που να έχει χρήματα και να μπορεί να επενδύσει, έτσι ώστε ο σύλλογος να μπορεί να λειτουργεί σωστά στις δυσκολίες». 

Για τον Μονεμβασιώτη: «Ο Μονεμβασιώτης δεν ήρθε τυχαία στον Ηρακλή. Έχει μια τρέλα με τον ποδόσφαιρο. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια γι'αυτόν. Μπορεί και ''βαδίζει'' μόνος του. Δηλαδή, μπορεί να βρει τα εχέγγυα να αγαπήσει και να φτάσει την ομάδα εκεί που θέλει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.