Τουτζιάρης: «Ένας «βλάκας» ή ένας άρρωστος με τον Ηρακλή μπορεί να μπει μπροστά»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φάνης Τουτζιάρης με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να μιλάει για την απόρριψη της αίτησης ανάκλησης και τον κίνδυνο υποβιβασμού που υπάρχει για την ομάδα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το κράτος πρέπει να δώσει μία λύση όπως έχει κάνει σε άλλες περιπτώσεις»

Αρχικά ανέφερε: «Έπρεπε να δοθεί λύση πολλά χρόνια πριν, πήγε να γίνει κάτι με τον Κούγια και τη σύμπραξη που υπήρχε, έπειτα έμεινε μόνος του ο Ευγενίου με τον άνθρωπο να έχει εξηγήσει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος, πρέπει να γίνει κάτι με τον Ηρακλή και να βρεθεί λύση. Τα χρέη του Ηρακλή είναι ένα ντόμινο προς τρίτους, τέταρτους...»

Προσθέτοντας: «Από ότι θυμάμαι η τελευταία ομάδα που δικαιώθηκε είναι η Πάρμα, σε άλλες περιπτώσεις δεν γίνεται τίποτα και δεν αναμένεται να προσφέρει κάτι το να πάει στο CAS. Ένας ''βλάκας'' ή ένας άρρωστος με τον Ηρακλή μπορεί να βγει και να μπει μπροστά για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει για την ομάδα. Έπρεπε να υπάρξει συσπείρωση για τον σύλλογο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.