Τους «τρέλανε» ο Χατζόπουλος με ΠΑΟΚτσήδικο σύνθημα

Γιώργος Καστάνης30 Ιανουαρίου 2023

Παρών στην ΠΑΟΚτσήδικη εκδήλωση για τα 30 χρόνια των “Αμπαλαέα” ήταν και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χατζόπουλος που κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για να ελαχιστοποιηθούν και να εξαλειφθούν τα χρέη που είχε ο σύλλογος.

Μάλιστα ο Χατζόπουλος, μετά την βράβευσή του από τους οπαδούς, όταν πήρε τον λόγο, τους “τρέλανε” με ένα σύνθημα: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Το σύνθημα που πρέπει να τραγουδάμε είναι ένα: “ΠΑΟΚάρα σε αγαπώ και παντού σε ακολουθώ…”.


Αυτό που ακολούθησε, δεν περιγράφεται εύκολα καθώς περισσότεροι από 500 άνθρωποι, φώναξαν με πάθος, τραγούδησαν και ακολούθησαν και άλλα. Ήταν μία πραγματική πολύ δυνατή, ΠΑΟΚτσήδικη βραδιά. Από τους ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες, τιμήθηκαν από τους φίλους της ομάδας, οι Κώστας Αμοιρίδης, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Αντώνης Τσαλόπουλος. Μάλιστα ο Γαλατσόπουλος τους ευχαρίστησε λέγοντας: “Είναι χαρά μου, που το συνδεσμιακό κίνημα με βραβεύει, γιατί δείχνει πως η προσφορά μου, αναγνωρίζεται”.

Ο Αμοιρίδης είπε: “Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Όλοι μαζί ενωμένοι, να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε όλα τα τμήματα”. Όσο για τον Τσαλόπουλο, υποστήριξε: “Είμαι συγκινημένος, σας ευχαριστώ θερμά για την ξεχωριστή τιμή”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.