Τουρσουνίδης: «Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι η οικογένεια μου, είναι η ομάδα που μας γαλούχησε και μας μεγάλωσε»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να μιλάει με αφορμή τα γενέθλια του για τη μεγάλη του αγάπη, τον Δικέφαλο, σημειώνοντας πως πρόκειται για την ομάδα που τον γαλούχησε, ενώ έκανε και τη δική του αναφορά στα συμπεράσματα τα οποία έβγαλε από τη χθεσινή αναμέτρηση του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Αρχικά ανέφερε για τα γενέθλια του : «Το πιο βασικό είναι να έχουμε την υγεία μας , να είναι καλά τα παιδία μας , η  οικογένεια μου και μία ευχή ποδοσφαιρική, να πάει καλά και όσο ψηλότερα γίνεται ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι η οικογένεια μου, είναι η ομάδα που μας γαλούχησε και μας μεγάλωσε».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: «Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, βρίσκει τα πατήματα της από παιχνίδι σε παιχνίδι και είναι σημαντικό που ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Χαρτς και νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση που θα πιάσει η ομάδα, έχει ένα καλό ρόστερ, γίνονται κινήσεις ενίσχυσης και πιστεύω ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.