Τουρσουνίδης: «Ο Μιχαηλίδης μπορεί να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη-Ανέτοιμοι Τσάλοφ και Τισουντάλι»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, κάνοντας τις δικές του προσωπικές εκτιμήσεις αναφορικά με την σημερινή αναμέτρηση του Δικέφαλου του Βορρά, κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς, στο γήπεδο της Τούμπας (22/08, 20:30). Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας σε συνάρτηση με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Σίγουρα είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από την Σάμροκ Ρόβερς, με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Η ομάδα και στο προηγούμενο παιχνίδι θεωρώ ότι ήταν πολύ καλύτερη από την Μάλμε, αλλά δυστυχώς είδαμε τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. 

Για τις αμυντικές αδυναμίες που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια και αν τον προβληματίζουν: «Δεν έχει να κάνει με το ότι είναι στην αρχή της σεζόν. Είναι άσχημο για την ομάδα μας να δέχεται τέτοια γκολ, από δικά μας λάθη. Θέλω να πιστεύω πως με τη δουλειά που θα γίνει, να περιοριστούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και να μην δεχόμαστε τέτοια γκολ, γιατί αυτά στοιχίζουν

Τα περισσότερα γκολ που έχουμε δεχθεί είναι από δικά μας λάθη και από αδράνεια της αμυντικής μας λειτουργίας. Ίσως παίζει ρόλο και η κούραση ή το όχι τόσο καθαρό μυαλό που μπορεί να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Αλλά και αυτά δεν δικαιολογούνται για μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, με τόσο μεγάλους στόχους».

Για την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη: «Αρχικά οφείλω να του δώσω τα συγχαρητήριά μου για αυτό το άλμα που κάνει στη καριέρα του. Δίκαια έφτασε εδώ, του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία και του αξίζει. Είναι χαρά μας και όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να εξελίσσονται.

Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι απώλεια, γιατί ήταν ογκόλιθος και βαρόμετρο στην άμυνά μας, πάντοτε μέσα στα πλάνα του προπονητή. Πρέπει να αντικατασταθεί, είτε εκ των έσω αλλά και με κάποια μεταγραφή. Όμως όπως λέω κάθε φορά, οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι καλύτεροι ή ισάξιοι αυτών που φεύγουν. Θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουν κινήσεις με ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν κατευθείαν την ομάδα.

Δεν βλέπω κάποιον εκ των έσω αυτή τη στιγμή να μπορεί να καλύψει το κενό του, ο μόνος που πιστεύω είναι ο Γιάννης ο Μιχαηλίδης. Είναι η καλύτερη επιλογή στη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, αλλά είναι ένα παιδί που μπορεί να μπει στην ομάδα και να βοηθήσει».


Για την έλευση των Τσάλοφ και Τισουντάλι: «Δεν είναι ακόμη στο 100% της ετοιμότητάς τους και των δυνατοτήτων τους. Έχουν δείξει καλά στοιχεία, αλλά έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα και περιμένουμε να τους δούμε όλοι. Δεν έχουν βοηθήσει ακόμη πολύ την ομάδα, στα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι τώρα. Όταν όμως φορμαριστεί όλη η ομάδα, θα δώσουν και αυτοί το κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.