Τουρσουνίδης: «Μέσι της Ελλάδας ο Κωνσταντέλιας, το καλύτερο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του Γιάννη Κωνσνταντέλια τόσο στο παιχνίδι του Αγρινίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό όσο και συνολικά στη χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη του τίτλου, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αρχικά σημείωσε για τα καθήκοντα του στον δήμο: «Έχει λίγο τρεξιματάκι, άλλες υποχρεώσεις, αλλά είναι ευχάριστο αυτό για εμένα, έχει ενδιαφέρον, έχει να κάνει με χώρους αθλητισμού και εγκαταστάσεις».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έδειξε χαρακτήρα, το πόσο καλή ομάδα είναι και θεωρώ και πιστεύω πως είναι μία δομημένη ομάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχοντας το καλύτερο υλικό και για εμένα είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν επί ίσους όρους τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τον τίτλο».

Για τον Κωνσταντέλια: «Είναι ένα απίστευτο ταλέντο, κάνει τον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο για να τον δει. Είναι ποδοσφαιριστής που τον ζηλεύεις με το έμφυτο ταλέντο του, όχι μόνο έχει να δώσει πολλά αλλά θα φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Δεν ξέρω το ταβάνι του, αλλά πιστεύω ότι θα πάει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ αφήνοντας και εκεί το στίγμα του. Αυτό που θα αποκτήσει φεύγοντας από την Ελλάδα θα αποκτήσει διαφορετική νοοτροπία , για εμένα το ταλέντο του περισσεύει. Όσο τραβηγμένο και να ακουστεί, για εμένα είναι ο Μέσι της Ελλάδος».

Ενώ για τον Τζόμα«Ο Τζίμας είναι ένα ελπιδοφόρο παιδί, η διαχείριση που του κάνει ο προπονητής είναι η καλύτερη δυνατή και εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι πρόκειται για ένα παιδί των ακαδημιών που χαίρεσαι να το βλέπεις. Δεν θεωρώ ότι ο Σαμάτα που μπήκε έκανε τη διαφορά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.