Τουρνουά Καβαλαρίου 7Χ7: Το τρόπαιο στους BARMPERS BOX

Χρήστος Λιάπης15 Ιουλίου 2024

Η ομάδα BARMPERS BOX νίκησε στον τελικό του τουρνουά του Καβαλαρίου 7Χ7 την ομάδα του Πετρίδη με 5-3 και κατέκτησε το τρόπαιο. Τρίτη αναδείχθηκε η ομάδα «Παναγιωτούδης» 

Βραβεύτηκαν εκτός από τις τρεις πρώτες ομάδες ο πρώτος σκόρερ Αλμύρας και ο Παπαδόπουλος που αναδείχθηκε ΜVP. Βραβεύσεις έκαναν οι Σάββας Δημητριάδης, Χατζηβουλγαρίδης, Κουκουτσέλος, Δ. Σίσκος, Μπ. Κυργιάννης μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΜ και αντιδήμαρχος Λαγκαδά, η πρόεδρος των Λουτρών Λαγκαδά Μιχαηλίδου Γεωργία και ο Θαν. Γλαβίνας από το ΠΑΣΟΚ. Συνολικά μετείχαν 29 ομάδες ενώ την διοργάνωση είχε η επιτροπή σωματείων Λαγκαδά όπου ήταν δέκα και από τις 16 ομάδες του Λαγκαδά.

Ο Σάββας Δημητριάδης για το τουρνουά είπε: «Το ποδόσφαιρο έχει και τον κοινωνικό του χαρακτήρα. Αξιέπαινη ήταν η προσπάθεια των παιδιών που διοργάνωσαν το τουρνουά και απέτισαν φόρο τιμής στα δύο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή. Στον αγωνιστικό τομέα ήταν μια όμορφη διοργάνωση που έφερε κοντά τις ομάδες της περιοχής. Να μπορούν να έχουν μια κοινή φωνή ώστε απέναντι σε όλους τους φορείς να μπορούν να πετύχουν πράγματα»

Ο Κώστας Γκούτης για τη διοργάνωση είπε: Ενώθηκαν δέκα ομάδες για ένα σκοπό, να τιμήσουν τη μνήμη των Σάκη Μπουντουράκη και Δημήτρη Σπυρινούδη. Αυτή η διοργάνωση θέλουμε να γίνει θεσμός

Ο Αλέξης Γεωργιάδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν τη διοργάνωση. Να ευχαριστήσουμε τις ομάδες και τον δήμο που ήταν αρωγός στην προσπάθεια. Το μεγάλο κέρδος ήταν ότι γνωρίστηκαν καλύτερα οι παράγοντες με την καθημερινή τριβή. Με τις όποιες δυσκολίες βγήκε εις πέρας το τουρνουά και είχε αρκετή επιτυχία. Του χρόνου θα γίνουν λιγότερα λάθη και θα είναι καλύτερο. Θέλουμε να γίνει θεσμός».

Ο Δημήτρης Γκλαβέτας επισήμανε: «Οταν βλέπεις τέτοια χαμόγελα και όλους ενωμένους δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε». Ο Κύρος Αγαθαγγελίδης από την πλευρά του είπε: «Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και στους πέντε, έξι που ήταν μόνιμα εδώ». 

Ο Δημήτρης Μέγκας είπε: Αυτό το εγχείρημα για πρώτη φορά δοκιμάστηκε. Εγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.