Τουρνουά για την Γενοκτονία των Ποντίων στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Metrosport Team19 Ιουνίου 2023

Το Σάββατο (17/6) διεξήχθη στο γήπεδο του Παναιτωλικού τουρνουά για τη Γενοκτονία των Ποντίων, μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κώστα Κακόγλου: «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΊΩΝ. Χθες Σάββατο 17-06-23 στο γήπεδο στολίδι του Παναιτωλικού, διεξήχθη τουρνουά για τη γενοκτονία των Ποντίων, μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Αεκ Αγίου Κωνσταντίνου, ( ομάδα με έντονο το ποντιακό στοιχείο).

Διοργανωτές ήταν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, της Αεκ Αγίου Κωνσταντίνου και ο σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας με χορηγούς την ΠΑΕ Παναιτωλικός και το Δήμο Αγρινίου. Αναμνήσεις από τα παλιά και αδελφοποίηση των τριών ομάδων, μιας και ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε μεταξύ μας. Μετά τη λήξη του τουρνουά το Δ.Σ. του Παναιτωλικού παρέθεσε γεύμα στην ομάδα μας σε ένα φανταστικό περιβάλλον.

Η φιλοξενία προς την ομάδα μας και η οργάνωση ήταν απερίγραπτη και το Δ.Σ του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστων του Απόλλωνα Καλαμαριάς ευχαριστεί θερμά όλους όσους συντέλεσαν στη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά. Εις το επανειδήν...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.