Τούρκος αρχηγός διαβόητης συμμορίας συνελήφθη στην Αθήνα, μετά από συνεργασία της ΕΥΠ με τις τουρκικές Αρχές

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Συνελήφθη στους Αμπελόκηπους, μετά από συνεργασία της ΕΥΠ και των τουρκικών αρχών, ο αρχηγός του διαβόητου οργανωμένου κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος «Bayğaras», η βάση του οποίου βρίσκεται στα Άδανα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο συλληφθείς ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος οργάνωσης με έδρα τα Άδανα εμπλέκεται σε υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών. Οι ελληνικές αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν στους Αμπελόκηπους και να τον συλλάβουν.

Στα ίχνη του διαβόητου κακοποιού οι Αρχές έφτασαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ΕΥΠ και τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο συλληφθείς ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος οργάνωσης με έδρα τα Άδανα εμπλέκεται σε υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών.

Ο Ramazan Baygara είχε διαφύγει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος του είχαν εκδοθεί 14 εντάλματα σύλληψης στην Τουρκία, μεταξύ αυτών και για ανθρωποκτονία. Αμέσως χτύπησε συναγερμός στις ελληνικές αρχές οι οποίες κατάφεραν να τον εντοπίσουν στους Αμπελόκηπους και να τον συλλάβουν.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να εκδοθεί στην Τουρκία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.