Τουρκικό ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάντος αντί του Τερίμ»

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως στον Παναθηναϊκό έχουν ως τελειωμένο τον Φατίχ Τερίμ εν όψει της νέας σεζόν και μάλιστα βλέπουν ως τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του τον Φερνάντο Σάντος.

Είναι γνωστό σε όλους πως τα Τουρκικά μέσα λατρεύουν να κάνουν πιθανά σενάρια, δίνοντας σάρκα και οστά σε διάφορες μεταγραφικές φήμες. Ενώ σε πολλές περιπτώσεις φουσκώνουν αρκετά τα ποσά των «deals», ώστε να τραβήξουν τα βλέμματα.

Από όταν ο Φατίχ Τερίμ κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι «πράσινοι» έχουν την τιμητική τους στα ΜΜΕ Τουρκίας. Περίπου στα μέσα της εβδομάδας, το Τριφύλλι μπήκε στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους για τον μέσο της Αντάνα Ντεμίρσπορ, Γιουσούφ Σάρι.

«Ο Παναθηναϊκός πιθανότατα θα προβεί σε αλλαγή προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι και εξετάζει την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου ο οποίος εργάζεται στην Τουρκία. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Φατίχ Τερίμ», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Ενώ η «Takvim Haber» σε σημερινό της δημοσίευμα κάνει λόγο για τερματισμό της συνεργασίας του Σάντος με την Μπεσίκτας το ερχόμενο καλοκαίρι και ετοιμάζεται να βάλει ξανά τα πράσινα μετά από περίπου δύο δεκαετίες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε περάσει από το τριφύλλι για λίγους μήνες το μακρινό 2002. Ωστόσο ο τότε ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, τον απέλυσε έχοντας στις πλάτες του την πίεση των φιλάθλων και έτσι δεν πήρε πολύ χρόνο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Σάντος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ενώ στον Παναθηναϊκό είχε αφήσει ένα συμπαγές σύνολο το οποίο κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA.

Οι φήμες αυτές αγνοούν το γεγονός πως ο Φατίχ Τερίμ έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος από πλευράς του έχει δείξει πως επιθυμεί να διακόψει νωρίτερα την συνεργασία τους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.