Οι τελευταίες ημέρες χαρακτηρίζονται από ένταση και επεισόδια στην Τουρκία μετά τη σύλληψη του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.
Τούρκος δημοσιογράφος μετέδωσε τα επεισόδια με… ποδοσφαιρικό τρόπο και έγινε Viral στη γειτονική χώρα.
Συγκρούσεις σώμα με σώμα και δακρυγόνα στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και άλλες μεγάλες πόλεις της Τουρκίας σημειώθηκαν χθες Πέμπτη (20/3).
Σήμερα (21/3) προγραμματίζονται 35 συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη την Τουρκία.
Σχεδόν με κομμένη την ανάσα Τούρκος δημοσιογράφος περιέγραψε τα επεισόδια ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς, μετά την σύλληψη του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, θυμίζοντας σπορτσκάστερ που περιγράφει ποδοσφαιρικό αγώνα:
«Οι φοιτητές άρχισαν να προχωρούν και πάλι. Ο οπερατέρ σας δείχνει και τα δακρυγόνα που ρίχνει η αστυνομία και την αντίσταση των φοιτητών στην ασπίδα της αστυνομίας.
Οι φοιτητές είναι αποφασισμένοι να σπάσουν τον φραγμό της αστυνομίας, όμως και οι αστυνομικοί είναι αποφασισμένοι.
Για πρώτη φορά οι φοιτητές πλήσιασαν τόσο πολύ και σχεδόν έσπασαν τον φραγμό της αστυνομίας.
Οι φοιτητές θέλουν να προχωρήσουν και να πάνε στο υπουργείο Δικαιοσύνης που τους ρίχνουν δακρυγόνα» λέει στην περιγραφή που έγινε viral στην Τουρκία.
Στο σχετικό βίντεο από το 11:50' και μετά:
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube